Att drömma om en webbsida, ett tydligt budskap, en arena att synas på har faktiskt varit något som varit viktigt för mig.

Nu är den klar och nu är den ”live” och nu hälsar jag alla mina besökare välkommen till min nya webbsida.

– Vad betyder webben för dig?

Den betyder en hel del att kunna dela med sig av information, kunskap, blogginlägg och annonsera när jag har mina föreläsningar och berätta om vad som är på gång.

– Men du har ju en webbsida!

Ja det var en sida jag fick hjälp av en praktikant att sätta ihop och den har fungerat utmärkt under den tiden den har funnits uppe. Men även jag vill förnya mig och ta min webbsida ett steg till med fler funktioner med mer användbarhet för mina kunder.

– Vad är du mest nöjd med på den nya sidan?

Det är egentligen att jag nu får möjlighet att göra blogginlägg och annonsering av mina öppna föreläsningar. Sen tycker jag den är snygg också.

– Vem har hjälp dig att göra hemsidan?

Han heter Stefan Florin och är en av Sveriges högst rankade sökoptimerare.

– Varför just Stefan?

Det föll sig som ett enkelt val Stefan lärde jag känna via en bekant och han är noggrann och målmedveten och att få en hemsida som är absolut högsta klass på gjorde valet lätt. Sen är det ju en bonus att Stefan nu har optimerat sidan så den kommer att ligga högt upp i sökmotorerna på internet.

– Vad händer nu?

Nu fortsätter min Sverige Turné med föreläsningar så nu börjar vi annonseringen för att resa runt i Sverige inför 2018 – Jag längtar efter att träffa all publik!

– Om du skulle säga något till publiken vad skulle det vara?

Hjärtligt välkommen att se mina föreläsningar det ska bli jättekul att träffas!

Pin It on Pinterest