För du kan leva din dröm – lita på mig!

Jag vet inte vilken dröm du har, jag vet att du tycker det kan vara hårt ibland, jag vet hur hårt det kan vara, men det är möjligt – tro mig, men det blir inte lätt, det blir hårt arbete, men det kommer gå att leva din dröm om du jobbar hårt.

Din dröm är möjlig oavsett hur svårt det än är – Jag skall klara av det! Ge inte upp! Du kan räkna med mig, även om ingen tror på mig så ska jag vinna över dig! Du kan leva din dröm – det är möjligt!

Tro mig det är möjligt att leva din dröm – lita på mig! Det ända som står i vägen för din dröm – det är du själv.

Har du det för bra för att våga leva din dröm, har du det för tryggt att inte leva din dröm, har du ett liv som är alldeles för komfortabelt för att leva din dröm, har du ett liv som stoppar dig att leva din dröm. Det ända som står i vägen för din dröm är att du har det för bra för att bli bäst.

Ge dig ut och kör tills du får kraften, då kommer momentum och då flyter det bara på. Det kommer vara ett jävla slit, du kommer misslyckas, du behöver vara uppe längre på kvällarna och gå upp tidigare på morgonen, men ge inte upp fortsätt bara att köra tills du lyckas!

FÖR DU KAN LEVA DIN DRÖM! !!!! Just do IT !!!!

Tankar om att du kan leva din dröm!

Mikael Reijer

Talarforum talang tävling⭐️
Rösta på mig och be alla du känner att rösta på mig ❤️ dela på sociala medier ???? tack snälla !

Klicka här för att rösta på mig!

 

 

Från Dröm Till Verklighet – Motivations- och inspirationsföreläsningar.

https://mikaelreijer.se

Lev Din Dröm

Pin It on Pinterest