Föreläsningar för event och öppna föreläsningar i Halmstad

ETT SÄKERT VAL!

Vill du att konferensen blir lyckad?
Eller är du nöjd som det är?

Sedan år 2017 har Mikael Reijer – nu snart två år i rad – varit den stora utmanaren som talaren i näringslivet och är den som startat en egen Sverigeturné och lyckats få hela turnén fullbokat från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Från och med 2019 som nu är tredje året för Mikael Reijer som talare så är han inte längre utmanaren, han tillhör det etablerade talarna i branschen och välkomnar nu flera nya utmanare i denna bransch.

 

Tre inspirationsföreläsningar:

DRÖMSTART – Att förverkliga sina mål, drömmar och visioner.
GE INTE UPP – När du vill lyckas i ditt självledarskap.
FÄRGSTARK – Så blir vi ett team på jobbet med stor arbetsglädje

 

Boka in en föreläsning med Mikael i Halmstad du med!

Det här är Mikael Reijer

Mikael Reijer är Hälsinglands stjärna på ledarskap som sadlade om från 23 års chefs/ledarskap till professionell föreläsare 2017, och är känd som författare för sin bok ”Från dröm till verklighet”.

Med hans ständigt aktuella budskap och principer som han hämtar från sin 23-åriga erfarenhet som ledare, egna självupplevda prestationer och förändringar som han genomgått senaste två åren. Mikaels stora energi och erfarenhet når även ut till den lite kräsnare publiken. Det som skiljer Mikael från andra talare är att det han pratar om är på riktigt och kommer från hjärtat. Han menar verkligen varje ord han säger. Med sitt stora engagemang, humor och närvaro håller han högsta klass. Med känslan av äkthet och sitt fina, genuina budskap som du får med dig från föreläsningen så kommer du bli riktigt positivt överraskad.

”Underhållande, inspirerande och intressant föreläsning med bra och relevanta exempel!!” – Marta Rydell Risk & Performance Analyst, AP Fonderna

”Mikael Reijer, det är visst något speciellt med dig! Du har mod! Du kan konsten att beröra, motivera och inspirera! Ingenting är omöjligt med rätt verktyg, målsättning, pepp och personligt ledarskap. Jag tog med mig ett stort VARFÖR. Tack för en toppenföreläsning!” – Linda Andersson, Ung Företagsamhet Gävleborg

Läs mer om vad publiken säger.

Skicka oss en förfrågan så får du snabbt svar på vilka möjligheter som finns. Det är naturligtvis helt oförpliktande.

Boka Föreläsning med Mikael

Pin It on Pinterest