Föreläsningsturné 2018

FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET!

Världen snurrar i en snabb takt som genom globalisering, digitalisering och urbanisering ger oss stora möjligheter, snabbare än tidigare. För att ta till vara på alla dessa tillfällen och möjligheter och inte bli utmattad av allt som händer. Det är lätt att bli stressad i olika situationer och ibland också bli trött och känna sig uppgiven i denna snabba förändringstakt som sker. Från dröm till verklighet är en föreläsning som ger dig inspiration, konkreta verktyg och en känsla av hur du ska kunna prioritera i vardagen för att hinna med i det snabba tempot. Där den tekniska plattformen växer i ett rasande tempo så kan det vara skönt att få höra vad du kan göra i en vardag som människa för att hinna med för att må bra.

Lärdomar som delas med i denna föreläsning ger massor av inspiration, kunskap, igenkännanden med en hel del känsloladdade budskap, om att leva här och nu. Det blir även en kväll med massa skratt och kanske ibland någon känsloladdad tår.

Denna föreläsning är uppbyggd för att passa dig som företagare eller privatperson. Du får en resa från dröm till verklighet om hur du lyckas utveckla dig själv.

Några punkter ur föreläsningen:

  • Inspiration i mängder – kan jag kan du.
  • En anledning till varför du ska göra saker.
  • Ger man inte upp kommer man heller inte misslyckas, gripande verkliga berättelser.
  • Vad det innebär att vara en förebild och hur du tjänar på det.
  • Konsten att vara snäll, och varför ska vi vara snälla.
  • Receptet på framgång som gör att du kan nå din dröm, ditt mål eller bara det du vill göra.
  • Hur olika vi är men ändå kan vi lyckas om vi förstår varandra och oss själva.

Ett litet smakprov ur föreläsningen

Mikael Reijer har varit chef/ledare i över 20 år inom ledande befattningar inom privata näringslivet, offentliga verksamheter och bolag. Han bestämde sig som 43-åring att gå ner i vikt och börja leva sin dröm. Han berättar på ett fängslande sätt hur det där 70 kilona bara rasade bort och var han fick motivationen ifrån. Hur han cyklade och byggde upp styrkan i kroppen. Med mer än 300 mil på vägarna på cykel och tillsammans med promenaderna på alla möjliga stigar och skogsvägar under 2016/17 är han i en bättre form än någonsin. Han förändrade sitt liv att leva bara för att må bra och leva sin dröm.

Mikael Reijer är en av det mest inspirerande, motiverande föreläsare jag lyssnat på. Han engagerar en publik och får mitt personliga ledarskap att lyfta. Grymt bra!Kent Storm, Coca Cola Sverige

Du hittar fler omdömen här!

Här är turnélistan för 2018.

18 SeptemberHelsingborgBoka
25 SeptemberFagerstaBoka
2 OktoberGällivareBoka
3 OktoberKirunaBoka
9 OktoberVisbyBoka

Pin It on Pinterest