Lev din dröm nu – innan det blir för sent!

Livet är kort, sägs det. Men en av de få saker vi inte vet är om vi får ett långt liv eller om det blir kortare än förväntat. Det enda vi vet är att det någon gång kommer att ta slut.

Vi bär alla på erfarenheter som präglar vår livssyn.

Som liten trodde jag att alla skulle finnas för alltid och att den tryggheten jag hade alltid skulle finnas där, men min livssyn förändrades när jag förlorade min mamma alldeles för tidigt.

 

Ju äldre jag blir och närmar mig hennes ålder desto viktigare blir det för mig att inte ta något för givet, att ta tillvara på tiden och göra saker här och nu. Att inte skjuta upp saker för länge, för då kan det vara för sent.

Med min erfarenhet så är det ingen självklarhet att jag kommer att bli gammal, vilket kan uppfattas som en negativ livssyn, men Mikael såg det inte på det sättet när jag berättade min livssyn för honom.

Han förstod mer än jag hade kunnat ana att ta tillvara på tiden vi har här och nu och förverkliga de drömmar vi har, och det har han verkligen gjort.

Det är fascinerande hur vi kan påverka och motivera människor i vår omgivning. Mikael har under sina år som chef och ledare motiverat sina medarbetare och sin omgivning och kommer att fortsätta att göra det så länge han lever.

Jag är glad att jag kunde motivera Mikael med min berättelse så att även han kan få tillbaka något för all den motivationen han ger till sin omgivning.

Vi behöver alla motivation till att förverkliga våra drömmar och den här gången fick jag bidra till att Mikael lyckades göra en dröm till verklighet.

Förord av – Mia Neverås

Det är svårt att hitta en vän en riktig vän som Mia, som är världens bästa vän!

Mikael Reijer

Boka, föreläsningen ”från dröm till verklighet” med Mikael Reijer:

  • Hur svårt det kan vara att göra en förändring för att lyfta sig själv och andra
  • Drömmen om att vara en världsstjärna och bara några ord förändrar din dröm på några sekunder.
  • Det fyra stegen till att skaffa sig ett liv att måbra
  • Hur viktigt en liten fråga kan vara och tar du dig tid att lyssna på svaret
  • Att vara någons bästa vän och hur det kan förändra ett liv
  • Att lära sig att ge människor en andra chans trots att de kraschat en dröm
  • Allt är möjligt bara du får en liten anledning och tror på det
  • Tre viktiga verktyg som varit Mikaels recept till att lyckas
  • Att leda och utveckla sig själv

Mikael har nu haft närmare 200 föreläsningar 2017 och talat inför nästan 25000 människor under året. En av Sveriges mest bokade föreläsare.

Pin It on Pinterest