Att få föreläsa för Samhalls personal det är något extra, idag har jag pratat om olikheter, om mitt möte med Anders som körde smörgåsvagnen på Ericsson på 90:talet och jag delade ut Anders favorit produkt som han sålde, JAPP- Choklad!

Hoppas du tyckte den var god :-)

Olikheter berikar, talanger utvecklar och utifrån sina egna förmågor få bli en världsstjärna. Att bli sedd och bekräftad i ett sammanhang skapar ett liv, ett liv med stolthet.

Samhall ger verkligen många människor stolthet.

 

Att få föreläsa för alla dessa härliga människor ger mig personligen en kick och energi, sen är det ju lite lyx att jag får synas och för stunden få sjunga min dröm låt ”live” för nästan ett 100-tal härliga talanger i Sandviken!

Hur skapar vi kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta. Svaret är genom dig, din talang, ditt engagemang och din stolthet! Tack för alla fina ord efter föreläsningen, tack för alla fina meddelanden efteråt också på facebook och linkedin <3

Känner mig så stolt och priviligierad att få ha så trevliga människor runt mig, tänk att Arne inledde dagen som årets visa vägen pristagare i Sandviken med ett klipp ur galan medan jag nervöst stod och väntade på att jag skulle få börja min föreläsning!

Tänk att jag också fick visa vägen genom att föreläsa om ämnen jag tycker är viktiga. Att sedan få berätta om min äventyrskompis och våra promenader, Pär Larshans som också vunnit visa vägen priset – en stor förebild för mig och många andra.

Jag är lyckligt lottad som har så bra kompisar att lära av, nu känner jag två visa vägen pristagare, coolt va… det tycker jag! Så grattis igen till dig Arne och Pär!

Tack alla Samhalls deltagare i Sandviken för en oförglömlig eftermiddag och särskilt tack till dig Susanne för att du bjöd in mig som föreläsare!

Kram till er alla talanger!

Mikael Reijer

Pin It on Pinterest