Efter att nu varit föreläsare i ett helt år på professionell nivå, med 171 föreläsningar bakom mig i år.  Så kunde jag fira med en superfin middag hos en av de stora förebilderna, Lisa Ekström som bjöd hem till ett alldeles fantastiskt middagsmöte.

Med fem kanonföreläsare runt Lisas köksbord och där även min andra idol, Mia Törnblom gästade.

Det var en stor ära att få delta i ett av de absolut mest givande mötena som föreläsare under det här året, att få lära av de riktigt erfarna, med stor ödmjukhet, delade vi kunskap och erfarenheter.

 

Känns väldigt lyxigt att efter att jag helt bytt bransch sedan 1 januari 2017 och blivit inspirationsföreläsare, så ett år senare sitter jag i Lisas kök och äter en supergod middag med grymt härligt inspirerande gäster.

Vad ska man säga – Tack räcker inte ”fantastiskt” var ordet och glädje fyllt och grymt fantastiskt tack Lisa.

Tack till alla som var där och som fick mig att växa tre meter, Sofia Karlsson, My Gross, Jon Forsell, Mia Törnblom, Lisa Ekström.

Sen måste jag säga att du verkligen måste titta närmare på vad Jon Forsell föreläser om det är något riktigt unikt!

Det var faktiskt första gången jag åkte 60 mil för en middag men å andra sidan har detta år gett mig nästan 13 500 mil på Sveriges vägar och att få uppleva Sverige under, vintern, våren, sommaren och hösten har varit ett år som inte liknar något annat, tänka att det skulle ta mer än 30 år innan scenskräcken försvann. Att få möta människor i vårt avlånga land och ge inspiration till dig har varit så glädjande och tacksamt.

Jag har fått besöka orter från norr till söder och från öster till väster. Minst uppdrag i Stockholm och mest uppdrag i Norrland. Nu kör min Sverige turné snart igång i hela landet så jag ser fram mot att möta Sveriges alla publiker.

Gå in och boka din plats för att inte missa årets föreläsningsturné när jag besöker din ort.

<Klicka på Turné 2018 på hemsidan>

Vi ses under 2018 när jag inspirerar Sverige med succé föreläsningen, från dröm till verklighet!

I går växte jag tre meter!

Mikael Reijer

Pin It on Pinterest