INSPIRATIONSFÖRELÄSARE MIKAEL REIJER

Mikael Reijer

Är passionerad av arbetsglädje och livsglädje, han smittar sin publik och ger en makalös show när han är på scenen. Han berättar verkliga berättelser från sitt liv som både privatperson men också som professionell ledare inom näringslivet.

 

Så här säger Carolina:

Mikael Reijer – en föreläsare i världsklass! Med din dynamik, känsla och inlevelse blir dina ord till bilder och skapar så mycket olika känslor på samma gång att den träffar mig rakt i hjärtat! Din resa som tog dig från dröm till verklighet ger så mycket inspiration! Du är modig och vågade! Du är en stor förebild och jag är evigt tacksam. Carolina Winterliv, Deputy CEO and Board Member, CardGroup International AB

Det här är grunderna som en bra föreläsare gör:

Fångar sin publik!
Mikael överraskar sin publik när han kliver in på scenen, han skapar intresse.
Mikael ställer ofta en kraftfull fråga eller så inleder han med en berättelse. Så här kan det låta För två år sedan när jag skulle gå från åkern hem till huset så började benen skaka och jag ramlade ihop, telefonen fungerade inte och jag oroade mig för vad som skulle hända.

Berättelser som förstärker budskapen!
Mikael har till sina fem viktiga principer en personlig berörande berättelse till varje princip.

#1 Vikten av att ha en dröm, vision eller ett mål.

#2 Varför ska man göra saker

#3 Det gäller att inte ge upp

#4 Var en god förebild om du vill lyckas

#5 När du är snäll så öppnas nya dörrar

Berör med sin föreläsning
När du berör så når ditt budskap fram, mikael får sin publik att skratta, att fälla en tår och ibland kan någon känna en känsla av frustration. Med massor av igenkännanden så blir det mycket humor och glädje.

Bjuder på sig själv
Mikael verkligen älskar sitt arbete som inspirationsföreläsare och brinner för sin publik. Han älskar att få publiken engagerad och delaktig och Mikaels närvaro är 100%. Mikael är prestigelös när han är på scenen och bjuder på sig själv, han är där för din skull.

Vill ge något till sin publik!
Varje gång är Mikael lika exalterad han älskar att möta sin publik och trots att han föreläsare flera gånger i veckan så är han lika laddad varje gång. Efter en föreläsning är Mikael så mån om att du får med dig konkreta verktyg. Han får utvärderingar i snitt som ligger på 4,7 av 5.0.
När han senaste föreläste för AP-fonderna så gjordes en tredjeparts utvärdering och då kammande han hem högsta betyget som Marta Rydell lämnade. På föreläsare Mikael Mycket bra och på föreläsningen Mycket bra. Bättre kan det inte bli enligt Marta Rydell som jobbar på AP fonderna.

Boka Mikael Reijer som inspirationsföreläsare och motivationsföreläsare, en riktigt livsglädjehöjare och arbetsglädje boost.

Välj någon av inspirations & motivationsföreläsningarna:

  • DRÖMSTART – Att förverkliga sina mål, drömmar och visioner.
  • GE INTE UPP – När du vill lyckas i ditt självledarskap.
  • FÄRGSTARK – Så blir vi ett team på jobbet med stor arbetsglädje

Ladda ner e-boken kostnadsfritt!

Här kan du ladda ner min bok Från Dröm Till Verkliget som e-bok helt kostnadsfritt!

Min önskan är att så många som möjligt skall få möjlighet att få inspiration till att leva sitt liv så som de själva önskar. Jag vill att DU skall ta del av de erfarenheter och lärdomar jag har samlat på mig under åren. Jag vill kunna inspirera dig till att styra ditt liv.

Varsågod!

Skicka oss en förfrågan så får du snabbt svar på vilka möjligheter som finns. Det är naturligtvis helt oförpliktande.

Pin It on Pinterest