• Inspirerande föreläsningar

  • 1
  • Inspirerande föreläsningar

  • 1

FRÅN DRÖM TILL VERKLIGHET!

Mikael Reijer Möten och Events, Kistamässan

Sveriges hetaste föreläsare just nu!

Jag har utsetts till en av fyra av Sveriges hetaste föreläsare just nu. Inspiration, ledarskap, förändring, motivation och om konsten att må bra.

Jag föreläste på Kista-mässan under Möten & Events 2018 tillsammans med Janne Schaffer och Ola Skinnarmo på Kista Mässan, Möten & Events med den berömda föreläsningen ”Lev din dröm nu, innan det blir för sent” Jag ger verkligen dig en anledning att ta ansvar för ditt eget liv som människa och ledare och motiverar dig till att inte ge upp!

Jag pratar om vikten av att vara en förebild och du kommer verkligen förstå att du är en förebild för andra men också för dig själv. Hur snällhet kan vara något du tjänar på, om du ger för att ge inte ger för att få!

Mikael Reijer, en av Sveriges 4 hetaste föreläsare 2018

Boka föreläsningen Lev Din Dröm Nu, Innan Det Blir För Sent, genom bokningsformuläret här bredvid.

Som en tilläggstjänst när du bokar mig som föreläsare kan du också boka in så att Frida Adamsson som ritar live hela föreläsningen. Här kan du se resultatet av en föreläsning i Stockholm Conference Center.

Frida Adamsson tavla

Fridas illustrationer av föreställningen är riktiga konstverk där kunden får en målning kvar med en sammanfattning på hela föreläsningen. Det är ett värde som gör föreläsningarna extra unika.

 

Ett litet smakprov ur föreläsningen

 

Här kan du läsa om vad andra som lyssnat på mig tycker.

Om Mikael Reijer

Mikael Reijer har en spännande bakgrund och berättar på ett fängslande sätt om vad som format honom och hur han själv lyckats leva sina drömmar, trots uppförsbackar och utmaningar. I en inspirationsföreläsning som blandar humor och allvar delar han med sig av sina erfarenheter, berättar om sin egen prestation och ger värdefulla råd om hur åhörarna själva ska kunna nå sina drömmar – och ger en hel del tankeställare. Hur många av oss har ens funderat på vilka drömmar vi har? En föreläsning med Mikael Reijer ger dig kraft och insikt på att allt är möjligt bara du har modet att släppa taget!

Boka någon av Mikaels framgångsrika inspirationsföreläsningar, Från dröm till verklighet, Lev din dröm nu eller Ledarskap utan Ego.

Författare till boken Från dröm till verklighet

Från dröm till verklighet är det perfekta komplementet till Mikael Reijers inspirationsföreläsning, för att få med sig en påminnelse hem efteråt – men den går precis lika bra att läsa helt fristående. Här lyfter Mikael fram vikten av ett bra ledarskap, betydelsen av riktiga vänner och kraften som kan rymmas i en anledning: en anledning är vad som krävs för att skapa motivation till att få människor att lyckas. Boken har redan framgångsrikt sålt i över 25 000 exemplar.

Professionell Moderator/Mentor och Coach: 

Mikael Reijer är erfaren och kunnig inom ledarskap och förändringsarbete och hans modell Ledarskap utan EGO har visat sig mycket framgångsrik. Han kan utbilda i styrgruppsarbete, styrelsearbete, ledningsgruppsutveckling, entreprenörskap, projektledning och företagande – det beror helt på vad du och din organisation behöver för att utvecklas och må bra.

Mikael är van vid att att hålla i stora event och konferenser och han kan även hyras in som workshopledare, processledare eller moderator vid såväl mindre som större möten och event.

Genom åren har Mikael också varit mentor för cirka 100 chefer och han älskar att coacha människor så att de får bättre verktyg för att lyckas i livet. Mikael är även kunnig i modellen Beteende, personlighet och drivkrafter enligt IPU. Han är certifierad inom IPU och har jobbat sedan 1997 med detta pedagogiska verktyg för att bygga starka team och förstå våra olika beteenden.

Boka föreläsning

  • KOSTNADSFRI FöRFRÅGAN
    Skicka oss en förfrågan så får du snabbt svar på vilka möjligheter som finns.
    Det är naturligtvis helt oförpliktande.