INSPIRATIONSFÖRELÄSNINGAR I VÄRLDSKLASS

DU ÄR BARA EN STORY BORT….

Sedan år 2017 har Mikael Reijer – nu snart tre år i rad – varit den stora talaren i näringslivet och inom offentlig sektor. Han har en egen Sverigeturné och nu har han slagit sig samman med artisten Anna Sahlene som tillsammans nu skapat låten ”You´re Just One Story Away” som är Mikaels huvudbudskap i alla sina föreläsningar. Från och med 2019 som nu är tredje året för Mikael Reijer som talare så tillhör han det etablerade talarna i branschen och varit i final i STORA målpriset. 

Inspirationsföreläsningar:

THE ONE THING – Du Är Bara En Story Bort… Det är en föreläsning som handlar om försäljning och framgångsrik storytelling/storyselling och hur du skapar slagkraftiga erbjudanden på marknaden. HOOK-STORY-OFFER
LEDARSKAP – 5 nivåer av ledarskap, vad innebär det olika nivåerna och hur utvecklar du ditt ledarskap.
INGEN ÄR EN IDIOT – Vi alla är olika och vi alla behövs. Ett bra sätt att förstå olikheter är med färger. Det blir roligare på jobbet och som ledare har du lättare att skapa ett team.

 

Det här är Mikael Reijer

Mikael Reijer är Hälsinglands stjärna på ledarskap som sadlade om från 23 års chefs/ledarskap till professionell föreläsare 2017, och är känd som författare för sin bok ”Från dröm till verklighet” och sin senaste bok The One Thing.

På ett energisprakande sätt tar 45-åringen med sig sin publik på en fartfylld, inspirerande och självutlämnande resa med garanterade aha-upplevelser och med konkreta tips om metoder och processer som färdgodis efter vägen.

Säljmetoden som Mikael Reijer nu lanserar genom sin Sverigeturné bygger på kedjan hook-story-offer.

Alla kan bli en bra storyteller. Och den som behärskar den konsten kan också sälja in ett budskap, en vara eller en tjänst, är budskapet som ges i de showliknande gratisföreställningarna.

När Mikael Reijer säger att allt är möjligt vet han vad han talar om. Det är inte för inte han kallats för mirakelbantare.

”Min största drivkraft är att lyfta människor. Därför vill jag sprida kunskaperna som jag själv skaffat mig”, säger Mikael Reijer.

”Underhållande, inspirerande och intressant föreläsning med bra och relevanta exempel!!” – Marta Rydell Risk & Performance Analyst, AP Fonderna

Läs mer om vad publiken säger.

Skicka oss en förfrågan så får du snabbt svar på vilka möjligheter som finns. Det är naturligtvis helt oförpliktande.

Boka Mikael

Pin It on Pinterest