Jag är sedan många år känd för mitt ledarskap där jag i åratal inspirerat människor att lyckas i sin vardag på jobbet. Min passion är att jag brinner för att se människor utvecklas och lyckas i livet och därför försöker jag alltid hitta en anledning till varför du ska se framåt.

Under mina 23 år som chef och ledare tog jag 2017 steget till en talarkarriär jag drömt om i 20 år och ett år senare ska jag ut på min egen Sverigeturné 2018.

Under 2017 har jag talat för cirka 20 000 människor, allt från små grupper på 5 personer till stora evenemang på 2000 personer.

 

Har motiverat grupper av ungdomar, nyanlända, chefer och människor i olika roller på i arbete men också privatpersoner som varit på mina föreläsningar. Jag brinner för att dela med mig av mina inspirerande livsberättelser.

Under 2016 gick jag på handelshögskolan i Stockholm och läste ledarskap, då fick jag en anledning själv i livet att leva mina drömmar. Redan som 9 åring drömde jag om att stå på scenen och vad som stoppade den karriären delar jag med mig av i min riktigt inspirerande föreläsning från dröm till verklighet.

20 år senare står jag här! Sedan 1 år tillbaka på scenen och lever min dröm och nu siktar jag på att 2018 bli Sveriges mest inspirerande föreläsare som vinner talarforums pris och Stora talarpriset. Högt ställda mål och ambitioner har alltid varit viktigt i mina livsresor.

Vad får mig att sikta så högt kan bli en fråga som många funderar på.

Ja, livet för mig har alltid varit mål och drömmar och nu när jag äntligen efter 20 års scenskräck så vill jag verkligen ge tillbaka till hela svenska folket en anledning att leva sina liv. Genom att få förverkliga mina drömmar som min vän Mia förmedlade till mig för ett år sedan, lev din dröm nu – innan det blir för sent, det har jag verkligen gjort.

Det är de som driver mig att verkligen leva här och nu och ge allt av mig!

Men vad pratar jag om då i mina föreläsningar? Jag pratar om verkliga berättelser som jag själv har upplevt och genomfört själv en resa genom livet under ett år, jag pratar om vikten av att må bra på riktigt, alltså inte bara något man säger utan att verkligen mår bra på riktigt, det pratar jag om. Det är då jag kan få människor att verkligen tro på mig att det omöjliga är möjligt.

Hur ska jag ta mig an 2018 kanske du funderar på?

Jag har bokat in en stor turné i hela Sverige som jag ska satsa väldigt mycket tid på samtidigt som jag ska inleda flertal samarbeten med många människor. Det jag är bra på är att bygga relationer och skapa värde för andra människor, där olikheterna ska ge mig bränsle så att raketen ska lyfta.

Vad kännetecknar mig mest?

Att jag är på riktigt och det jag pratar om kan många känna igen sig i. Vad är det hemliga receptet som får dina föreläsningar att vara inspirerande?

Det är att jag verkligen har något att berätta om som berör och som ger energi och kraft.

Vad får mig att tro att jag kan vinna 2018?

Någon vinner ju årligen och jag kommer satsa allt jag kan på att verkligen utveckla mig och ge Sverige en föreläsning som kommer förändra liv, ditt liv! Allt för att jag ska ha så kul som möjligt på scenen och det lovar jag att det kommer verkligen vara på riktigt.

Vi ses!

Mikael Reijer

 

 

Pin It on Pinterest