Keynote Speaker på ditt event!

Låt min långa erfarenhet leda dig till din framgång.

Min stora ”vändpunkt” i livet / din ”vändpunkt”.

2017 tog min talarkarriär fart ordentligt som ”Keynote speaker”.

Hösten 2016 ställde jag mig själv en enormt viktig fråga: Mikael, blir du en bättre eller sämre talare? Jag visste inte svaret då, men den frågan var tillräcklig för att jag skulle bestämma mig för att ta hjälp för att utvecklas.

Med en attityd av ”oavsett vad som krävs” har jag i snart två år blivit coachad av tre erfarna talarcoacher, det har förändrat hela mitt liv som talare.

Jag lovar dig att du får flera konkreta verktyg och mycket inspiration när du anlitar mig som talare på ditt event. Det kommer göra stor nytta för din publik, din egen personliga utveckling och din verksamhet.

Efter min föreläsning kommer du få kunskaper som 98 % människor saknar som ännu inte tagit tag i sin egen utveckling för att nå sitt drömmål och verksamhetens stora mål.

Förändringen jag gjorde att bli ”Keynote Speaker” har nu lett till att jag inspirerat mer än 100.000 människor och gjort mer än 400 föreläsningsuppdrag sedan ”vändpunkten”, 1 januari 2017.

Så här säger Gabriel Edelbrock, styrelseordförande MIX Marknadsförening. ”Jag kan varmt rekommendera Mikael som föreläsare! Mikael föreläser med energi, känslor och en stor dos personlig storytelling.” 

Läs mer vad mina kunder tycker:

Omdömen! 

Välkommen att boka mig!

Mikael Reijer, Keynote speaker

Pin It on Pinterest