Från dröm till verklighet

-Lev din dröm nu!

Det är Mikael Reijers motto och ett av de stora budskapen i hans debutbok, Från dröm till verklighet, som utkom 2017.

Det kan verka lättare sagt än gjort, att leva sin dröm, men faktum är att det är just det Mikael gör. I sin bok delar han med sig av berättelser ur sitt eget liv: viktiga tillfällen och viktiga möten med människor, som lett till att han kommit dit han är i dag.

Vilka drömmar har du? Lever du det liv du drömmer om? I Från dröm till verklighet får du inspirationen, ett nytt sätt att tänka och framför allt får du hjälp med att hitta vägen framåt. Det krävs mod för att våga förändra, och för att verkligen nå fram på riktigt gäller det att du hittat din egen anledning till det. Det är ingen konst om du verkligen vill!

Mikael Reijer har många års erfarenhet som ledare i olika organisationer och verksamheter och vi får också ta del av värdefulla kunskaper och tankar kring hur ett bra ledarskap, ett ledarskap utan EGO, ser ut och vad det kan få för effekter. Hur är man en god förebild? Vad kännetecknar en god lyssnare? Hur hanterar vi problem som uppstår? Vi får svar på många frågor, samtidigt som Mikael också tar upp viktiga ämnen som förtroende, gränser, att våga be om hjälp – och hur viktigt det är att se alla människors talanger.

Från dröm till verklighet är en inspirerande och tankeväckande bok som det går att återvända till många gånger. Längst bak i boken finns dessutom utrymme för dina egna mål, värderingar och drömmar. Sätt igång, och lev din dröm nu, du med!

 

Så här skriver Dogge Doggelito i sitt förord:

”De idéer som byggde landet, samarbete, respekt, tillvaratagande av alla människors resurser. Nu verkar det som om landet har förlorat kompassen, så jag tror att Mikaels bok skulle vara till stor nytta för våra politiker och andra ledare i samhället.

Vi kommer också att få en ny typ av företag i landet med ledarskap utan ego, är inte det klimatsmart, så säg!

Att ta tillvara alla resurser hos människor och natur! Alltså företag med fokus på lösningar som ser människorna som den viktigaste resursen. Jag tror helt enkelt att hela samhället skulle kunna dra nytta av Mikaels bok.

Så varför inte skicka ett exemplar till någon som verkligen kan behöva den:
vår statsminister!”

Pris

150 kr som e-bok.
När du käper denna får du som bonus även The One Thing som är den E-bok Mikael Reijer skrev när han genomförde sin turné 2019.

Leveranstid

Leverans sker direkt via epost.

Köp E-boken

Pin It on Pinterest