Den stora längtan att vilja uppleva en dröm, ett mål eller något som du brinner för, det har vi pratat om i min bok, har du läst den? Men när vi återkommer till ledarskapet så är en viktig tes jag driver att om du synliggör andra så skapar det värde för dig själv.

Jag har som målsättning, oavsett vem jag träffar, att försöka ge den personen en känsla och gåva som gör att den människan kan växa lite grann. Det kan vara allt från en kram i rätt ögonblick till att bara ta mig tiden att lyssna på om den personen behöver ha någon att prata med.

Ledarskap handlar för mig om människor och att skapa förutsättningar för att vilja lyckas.

 

Det är en egenskap som har stor betydelse när du har bestämt dig för vad du ska åstadkomma.

Viljan är det som styr om du blir engagerad och skapar energi som får dig och andra att drivas framåt för att lyckas. Med viljan i ditt ledarskap motiverar och stärker du teamet och får ett tydligt fokus på vart ni ska och vilken känsla ni ska ha i teamet.

Känslan är en viktig egenskap som också har stor betydelse för om du lyckas med det du vill. Att till exempel lyckas till ditt team förmedla känslan av hur det är att passera mållinjen. Att kunna förmedla den känslan av hur det är att passera mållinjen och få ta del av allt som händer i dig och med din omgivning när du når ett mål.

Att i hela kroppen känna pirret att just du lyckats nå ditt mål. Att få vara med och uppleva den känslan några gånger och få känna den glädje som detta medför det stärker din självkänsla.

Bara om du tror på dig själv och lyckas förmedla det till andra är det möjligt att nå ett mål eller förverkliga en dröm. Det går att nå det du inte trodde var möjligt från början. Med rätt vilja och tro på dig själv så är det möjligt att nå resultat du aldrig ens kunnat föreställa dig.

Men utan handling spelar det ingen roll hur mycket du vill, tror eller känner. Du måste vidta åtgärder och fatta beslut för att påbörja din resa framåt mot målet och livet. Annars tar du dig inte från punkt A till punkt B.

En ledare sa en gång: Du är alltid något för någon

Tankar om ledarskap!

Mikael Reijer

Talarforum talang tävling ⭐️
Rösta på mig och be alla du känner att rösta på mig ❤️ dela på sociala medier ???? tack snälla !

Klicka nu!

R Ö S T A – PÅ MIG <3

 

Pin It on Pinterest