Så skapar du värde i din organisation, när jag föreläser och du kostar på dig att köpa till en exklusiv uppdatering.

Då tar jag med mig min vän Frida Adamsson och så Ritar hon under tiden jag föreläser, live! Det kan låta spännande men det är bara förnamnet, det är grymt!

 

Kunderna får behålla föreläsningen även i skrift och bild och hör ser du den fantastiska tavlan som representerar min föreläsning och det vikigaste budskapen. Detta är en story i sig!

 

När du bokar mig erbjuder jag dig för endast 10.000 kr som ett exklusivt tilägg så får du se en live föreställning med mig som professionell föreläsare och Frida Adamsson som Professionell konstnär och ritare på scenen.

 

Vi har gjort detta nu i ett år tillsammans och vi är extremt sammanflätande och är ett enormt team. Vi kommunicerar under hela föreläsningen fast i det tysta så du får även lära dig hur tyst kommunikation går till!

Med detta så lämar jag dig att njuta av bilden som är en sammanfattning av min föreläsning!

 

Mikael Reijer

 

Pin It on Pinterest