Lev din dröm nu!

Står på toppen av berget och kommer att tänka på att leva här och nu och inte skjuta saker på framtiden. En av de största förebilderna jag har är Mia Neverås som gav mig en riktig tankeställare och fick mig att förverkliga mina drömmar! Såhär skriver Mia i förordet i min bok från dröm till verklighet!

Livet är kort, sägs det. Men en av de få saker vi inte vet är om vi får ett långt liv eller om det blir kortare än förväntat. Det enda vi vet är att det någon gång kommer att ta slut.

Vi bär alla på erfarenheter som präglar vår livssyn. Som liten trodde jag att alla skulle finnas för alltid och att den tryggheten jag hade alltid skulle finnas där, men min livssyn förändrades när jag förlorade min mamma alldeles för tidigt.

Ju äldre jag blir och närmar mig hennes ålder desto viktigare blir det för mig att inte ta något för givet, att ta tillvara på tiden och göra saker här och nu. Att inte skjuta upp saker för länge, för då kan det vara för sent.

Med min erfarenhet så är det ingen självklarhet att jag kommer att bli gammal, vilket kan uppfattas som en negativ livssyn, men Mikael såg det inte på det sättet när jag berättade min livssyn för honom.

Han förstod mer än jag hade kunnat ana att ta tillvara på tiden vi har här och nu och förverkliga de drömmar vi har, och det har han verkligen gjort.

Det är fascinerande hur vi kan påverka och motivera människor i vår omgivning. Mikael har under sina år som chef och ledare motiverat sina medarbetare och sin omgivning och kommer att fortsätta att göra det så länge han lever.

Jag är glad att jag kunde motivera Mikael med min berättelse så att även han kan få tillbaka något för all den motivationen han ger till sin omgivning.

Vi behöver alla motivation till att förverkliga våra drömmar och den här gången fick jag bidra till att Mikael lyckades göra en dröm till verklighet.

Mia Neverås

Tack för att du är en ängel Mia, världens bästa vän och en fantastisk förebild!

Lev din dröm nu – innan det blir för sent!

Mikael Reijer

Boken Från Dröm Till Verklighet av Mikael Reijer

Pin It on Pinterest