Om du vill göra en förändring i livet måste du göra något nytt.

När jag tänker tillbaka till den dagen jag bestämde mig för att lyckas leva min vision och tog ett tufft beslut att säga upp mig från jobbet.

Jag lovar dig det var ett svårt beslut, jag har familj, fyra barn, hus och alla räkningar. Men jag trodde 120% på det jag gjorde och när jag berättade det för min hustru. Då fick jag frågan vad skulle du göra sa du, jag svarade jag ska börja föreläsa.

Jag är van sa hon, vi har varit här förut.

Hon frågade igen vad ska du göra?

Jag ska börja föreläsa och jag ska göra det gratis men det kommer ordna sig lita på mig.

Men kom ihåg jag gjorde det inte för att det skulle vara en rolig grej eller ett skämt. Jag gjorde det för att jag verkligen ville lyckas med något och det var min egen vision, jag gjorde det för att jag ville må bra.

Att lyckas handlar om att tro på sin ide, vision eller dröm. Men du måste ha en vision, en mental bild som du är beredd att jobba hårt för. Det räcker inte och sitta i vardagsrummet i soffan och drömma du måste jobba hårt och börja någonstans. Jag började göra det jag drömde om helt gratis och idag kan jag berätta att det ordnade sig.

Idag efter snart 10 000 timmar hårt arbete så vet jag att det ordnade sig, jag rör mig sakta framåt mot min vision, men det är inte lätt, det är hårt arbete varje dag. Men kan Mikael Reijer göra det så kan du också göra det. Jag är inte född med en silversked i min mun, jag växte inte upp med rika föräldrar, jag hade inte de bästa betygen i skolan..

Men jag visste om jag ville lyckas med något så behövde jag dyka upp varje dag, jobba hårt och skaffa mig information som jag inte hade, Jag vill i mina föreläsningar ge människor kunskap om att det inte handlar om tur, eller att du behöver börja högst upp i kedjan för att lyckas. Allt början från botten, du måste bara vilja jobba hårt innan du kan lyckas.

Om du vill förändra något, tro på det, gå all in och jobba hårt. 60% är inte tillräckligt om du vill nå resultat.

Jag får ofta frågan såhär; jag vill också göra det du gör. Då blir mitt svar. Nej du vill ha det jag har men du vill inte jobba hårt för att få det jag har. I många fall har jag rätt, framgång handlar om så mycket mer än att sitta i soffan och önska sig något.

Lita på mig jag har gjort det och ingen kommer med ett silverfat och ger dig 1 000 000 kr.

Vill du lyckas finns det bara ett recept – Jobba hårt, ett ordspråk jag verkligen älskar.

”Du kan låtsas att du bryr dig men du kan inte låsas att du är där” Vill du lyckas nå ditt mål eller din vision så måste du dyka upp varje dag, varje dag och göra det som krävs av dig 120% tills du lyckas och du måste vara där varje dag.

Om jag kan göra det så kan du också göra det!

Det är därför jag inspirerar och motiverar människor – därför att jag tror på dig!

Men du måste dyka upp!

Pin It on Pinterest