Om Mikael Reijer

Mikael Reijer halvprofil svartvitEn av Sveriges bästa 10-i-toppföreläsare inom personligt ledarskap, förändring och välmående organisationer.

Jag är känd för att slå världsrekord i viktminskning. På en vecka minskade jag 19,2 kilo och på 120 dagar totalt 70 kilo.

Det mål som jag satte upp 1 januari 2017 är att må bra och bli Sveriges bästa inspirations -och motivationsföreläsare inom tre år. På två år har jag tagit mig upp till en elitnivå och kämpar nu om den ärofyllda titeln stora talarpriset.

Jag skapar mina föreläsningar med mycket personlig storytelling, logisk struktur, många Wow-upplevelser och igenkännanden. Du får ta del av konkreta tips, flera verktyg och en tydlig process som du direkt kan använda i din egen vardag.
Jag är utbildad inom ledarskap och har varit verksam inom stora offentliga organisationer och internationella börsbolag i chefsbefattningar på ledningsnivå.

Som familjefar till fyra barn lever jag ett enkelt liv på bondgården i Marmaverken utanför Söderhamn när jag inte är ute och föreläser. Jag är en äventyrare som promenerar för att må bra och tränar cykel för att hålla mig i form.

Uppväxten tillsammans med Dogge DoggelitoUppväxten

Med uppväxten från Norra Botkyrka i Alby växte jag upp i betongen med olika kulturer och med min barndomskamrat, Dogge Doggelito. Vi skildes åt efter gymnasiet där våra olika karriärer tog fart. Vi har alltid hållit kontakten och under melodifestivalen i Sandviken var jag Dogges Business Manager och sedan dess har vi gjort en hel del uppdrag tillsammans i nutid.

Jag har ett ledarskapsprogram från Handelshögskolan i Stockholm med mig. Executive Leadership, ELP.

Från dröm till verklighet av Mikael ReijerFörfattare

År 2017 kom Mikaels debutbok Från dröm till verklighet. Den bygger helt och hållet på verkliga berättelser ur Mikaels liv och kretsar en hel del runt hans tre bästa vänner. Boken berättar också om hur ett ledarskap utan EGO ser ut och vad det kan ge för resultat. Som Dogge skriver i sitt förord; ”En livsbok som alla borde ha så varför inte skicka ett exemplar till någon som verkligen kan behöva den: Vår statsminister!”
Att bli författare var en dröm som knappt gick att föreställa sig, än mindre tänka sig att den skulle gå att uppfylla, men nu är författaryrket sedan ett år tillbaka en väsentlig del av Mikaels liv.

Mikael Reijer säger hejFakta om Mikael Reijer
 • Namn: Mikael Reijer
 • Yrke: Inspirations och motivationsföreläsare
 • Bor: Söderhamn
 • Född: 1974
 • Gör: Föreläser. Mår bra av livet.
 • Utbildning: Handelshögskolan i Stockholm
 • Familj: Frun Lise-Lotte, barnen Elin, Hannah, Lukas och Isa
 • Aktuell: Med nya boken Från dröm till verklighet
 • Meriter: 23 år som chef och ledare i framgångsrika uppdrag
 • Motto: Ledarskap handlar om engagemang inte siffror
 • Intresse: Att må bra, resa, vara med barnen och äta god mat
 • Vision: LEV DIN DRÖM
 • Mål: Att inspirera och motivera människor och företag till att utvecklas

Pin It on Pinterest