Omdömen från min publik

60 minuters föreläsning med Mikael Reijer är en injektion av livsglädje, tacksamhet över vår stund på jorden och ett jävlar anamma.
Christian Richtnér

Rekryteringsspecialist, Randstad

Mikael ger energi och lämnade oss med nya idéer. En välbehövlig “vitaminkick” för oss alla på BASF AB i Rosersberg.
Sven Titusson

General Sales Manager EB, BASF AB

Tackar för en kanoneftermiddag! Fantastiskt bra föreläsning! Inspiration/utmaning/framåtfokus!!
Kristian Kylin

VD, FABO

Stort tack den var jättebra, jag fick tårar i ögonen, vilket visade att det berörde mig på ett positivt sätt.
Lars Engstrand

Näringslivsutvecklare, Gävle kommun

Du är grym -Mickey- du berör med din berättelse, väcker eftertänksamhet och samtidigt ger energi, absolut toppklass!
Dan-Erik Nordin

Verkställande Direktör, Bollnäs Ovanåkers Renhållnings AB

Jag tycker att Mikaels föreläsning var hade ett retoriskt bra upplägg. Det som också var bra var att den berörde och hade ett djup. Därifrån tog jag med mig att man själv bär ansvar för hur man mår
Ulla Blom Jernberg

Key Account Manager, Randstad

Tack för en inspirerande föreläsning Mikael, det du åstadkommit är fascinerande och det är fantastiskt att du väljer att dela med dig och motivera andra! Jag gillade även hur du blandade in humor och skratt emellanåt. Tack för en inspirerande timme!
Pernilla Gustafsson

Account Specialist, Randstad

Ledarskapet måste förändras för att möta ett modernt och coachande ledarskap, mångfaldsperspektivet har blivit en överlevnadsfråga för företag som vill fortsätta vara framgångsrika. Micke och Dogge väver ihop dessa två frågor i ett unikt och nytänkande föredrag med både engagemang, seriositet och en stor portion humor.
Andreas Törnklev

Regional Manager Technology, Knightec AB

Micke förmedlar till mig en känsla av att allt är möjligt och att drömmar och mål kan uppnås. Hur ett vaket öga och ett öppet sinne är en resurs för att hämta inspiration och kraft från omgivningen som kan omvandlas till en rörelse framåt (exemplen från tjejen i klädbutiken och den kvinnliga bekanta på ledarskapsutbildningen). Tilliten till att andra vill en väl, skapar också förutsättningar för att kunna ge det tillbaka och göra det till en resurs i sitt eget ledarskap.
Martin Göransson

Coach, Antenn

Jag tycker att Mickes föreläsning var bra för att han talade till ”gemene man” – alla som lyssnade kunde känna igen sig i något av de ämnen han lyfte. På en relativt kort tid, lyckades han förmedla flera budskap tillsammans med konkreta exempel på hur jag själv kan skapa en förändring i mitt liv.
Anna-Lena Johansson

Affärschef, FOREX Bank

Mikael Reijer – en föreläsare i världsklass! Med din dynamik, känsla och inlevelse blir dina ord till bilder och skapar så mycket olika känslor på samma gång att den träffar mig rakt i hjärtat! Din resa som tog dig från dröm till verklighet ger så mycket inspiration! Du är modig och vågade! Du är en stor förebild och jag är evigt tacksam att ha dig som mentor och vän!
Carolina Winterliv

Deputy CEO and Board Member, CardGroup International AB

Genom att utgå från sig själv och sin egen resa ger Mikael en inspirerande föreläsning om att vara sig själv, ta eget ansvar och göra det som krävs för att nå uppsatta mål. En förebild som som kan visa att ”må bra” är ett vinnande koncept, både på individnivå och företagsekonomiskt. Mikael lever sin dröm – på en scen, med en mikrofon, ackompanjerad av Fridas ritande. Väl värd publikens applåder! Jag tar med mig många kloka ord att reflektera kring.
Mia Skäryd

Kinesiolog, inspiratör, ridlärare, Skäryd Holistic

Mikael Reijer, det är visst något speciellt med dig! Du har mod! Du kan konsten att beröra, motivera och inspirera! Ingenting är omöjligt med rätt verktyg, målsättning, pepp och personligt ledarskap. Jag tog med mig ett stort VARFÖR. Tack för en toppenföreläsning!
Linda Andersson

Ung Företagsamhet Gävleborg

Tack! Jättebra och viktig föreläsning ?
Anita Holm

Ville bara tacka för igår och säga att jag har fått många positiva reaktioner på din föreläsning. Dogge var även han mycket omtyckt såklart.
Jenny Eklund

Teamchef Kronofogden

Jag tyckte att föreläsningen var bra, intressant och utlämnande (på ett fint sätt). En eloge till er på Randstad för det trevliga arrangemanget! Stort tack!
David Harrysson

Avdelningschef, WSP

Jag tyckte föreläsningen var väldigt bra. Micke var intressant, taktfull och tankeväckande. Hade tänkt stanna och prata mer med Micke, men tiden fanns tyvärr inte igår.
Benny Andersson

Kommunikationschef, Lantmäteriet Gävle

Tack så mycket för en mycket bra och inspirerande föreläsning. Jag fick en bekräftelse på att jag är på väg —————-> åt rätt håll ? kul att Strömsund finns på kartan också för sådana här evenemang ??? Måste också säga att du har verkligen gjort det bra. Var stolt över dig själv!
Katarina Olofsson

Undersköterska, Gästis, Strömsund

Mikael Reijer föreläste hos oss på Ekerö Bostäder och vi är tacksamma för all den inspirationen och de tankar som Mikael förmedlade. Tack för en personlig och mycket bra föreläsning. Jag kan varmt rekommendera Mikael Reijer om du vill få en energikick och rejält med inspiration om att allt är möjligt!
Claes Vikström

Fastighetschef, Ekerö Bostäder

Tack Micke för en engagerade, rolig, känslosam föreläsning. Den var väldigt uppskattad av alla som var där. Det blir förhoppningsvis inte sista gången. Alla vill vi vara en rockstjärna!
Susanne Andersson

Area Manager, Samhall AB

Jag kan varmt rekommendera Mikael som föreläsare! Mikael föreläser med energi, känslor och en stor dos personlig story telling. Hans föreläsning fick högsta betyg av våra deltagare och vi har redan bokat nästa tillfälle!
Gabriel Edelbrock

Styrelseordförande, MIX Marknadsförening i Gävleborg

Dagens hjälte asså! Med kort varsel ställer han om kosan och beger sig till Stockholm för uppdrag på Kistamässans stora scen, imorrn onsdag 21 feb. Vilket drag det blir! Fyra av landets hetaste föreläsare avslöser varandra, Ola Skinnarmo, Micke Reijer, Janne Schaffer och Fredrik Reinfeldt. tack Micke, du är guld värd.
Lennart Paulsson

Moderator, P&P Meetings

Mikael Reijer är en av det mest inspirerande, motiverande föreläsare jag lyssnat på. Han engagerar en publik och får mitt personliga ledarskap att lyfta. Grymt bra!
Kent Storm

Coca Cola Sverige

En jättebra och inspirerande föreläsning
Claes Nilsson

Business controller, Sandvik Materials Technology

Mikael Reijer ger på ett inspirerande och prestigelöst sätt, fler människor möjligheten att ta sin dröm eller sitt mål till att bli verklighet.
Carina Tillman

HR Direktör, Edsbyn Senab

Låt dig inspireras, tillåt dig att drömma, Mikael sår fröet och du får skörda!
Patricia Säkkinen

Administratör, Berga maskin

Jag tycker du är super duktig Micke med att förmeddla ditt budskap. Med att man hela tiden bör visa sig själv att sträva framåt till sina delmål, mål och drömmar. Samt att du även ger verktyg för att kunna göra det livslångt. ?❤
Jonas Kangas

Resande servicemontör, Ahlsell maskin

Tusen tack för en bra föreläsning och ett viktigt budskap!! Lev drömmen innan det är för sent…. skulle alla behöva lära sig att leva efter ❤
Mia Lehto

De som valde att stanna hemma missade verkligen nåt riktigt bra.. tack!
Anki Janmicks Fd Magnusson

Tack för en inspirerande kväll.
Susanne Husberg

Underhållande och intressant föreläsning med bra och relevanta exempel. Det var också värdefullt att du tog dig tid att göra en profilanalys för mig, tack för det!
Marta Rydell

Risk & Performance Analyst, AP Fonderna

Pin It on Pinterest