Så här började vår resa för ett år sedan när jag bestämde mig att bli föreläsare.

Vi gick på en gemensam utbildning.

Jag minns moderatorkursen som igår med Lennart Paulsson som bästa läraren, egentligen hade jag inte tid att vara kvar på lunchen. Men jag tog mig tid och jag minns det som igår massa frågor från ena deltagaren och bara ett par dagar efteråt fortsatte dialogen.

Så här skriver Frida Adamsson till mig på linkedin den 17/4 2017.

Hej Mikael! Vi sågs ju nyligen på moderator-kursen Jag sökte på nätet, men hittade ingen hemsida eller mail till dig. Därför skriver jag här. Det vore väldigt roligt om vi kunde göra något samarbete ihop! Ha det gott sålänge! Frida

Idag vill jag med detta tacka bästa Frida för att du sökte upp mig! Du har under detta år tillfört så mycket personlig utveckling hos mig och vi har blivit grymmaste teamet tillsammans.

Nu ett år senare skulle jag vilja skriva ett meddelande till dig Frida.

Hej Frida,
Du anar inte hur tacksam jag är att du med din envishet sökte upp mig trots att du inte hitta mitt telefonnummer eller epostadress. Du är en av det personer som betyder väldigt mycket för mig och har gjort under detta år. Jag kommer hålla detta kort och jag vill bara säga tack för att du inte släpte taget när du inte hitta mina kontaktuppgifter! Ha en fin kväll Mikael!

Ps Frida är den absolut mest kompetenta människa jag jobbat med hon överaskar hela tiden, jag rekommenderar verkligen Frida om du behöver någon som ritar, coachar eller projektleder dina uppdrag Ds

Mikael Reijer

Här kan du se några av våra uppdrag!

 

Pin It on Pinterest