Idag gjorde vi en specialare, team Mickey & Dogge föreläste på Royal Viking i Stockholm, barndomskamraterna från Alby, Norra B.

Varför känns allt så lätt tillsammans? Vi är så samman pratade att vi bara kan ställa oss rakt upp och ner och köra järnet.

Allt handlar om att vi känt varandra i mer än 40 år, vi kan varandra efter alla dessa år!

Det är värt att fira och det gjorde vi på Royal Viking idag i en föreläsning om förorten, Alby Norra B och uppväxten och diskussioner om vad integration och mångfald egentligen handlar om och vår gemensamma Carola.

Som vi båda två kan konstatera är att växa upp i ett samhälle med människor från hela världen har gett oss kunskap och berikar vår sociala kompetens. Vi har ett öppet sinne för olikheter och det ger oss fördelar i livet.

Genom att förstå olika kulturer, religioner och hur det hänger ihop med att skapa en förståelse för olikheter och styrkan med det i ett ledarskap.

I Alby där vi båda växte upp på samma gata så bodde vi i samma betonghus, Dogge på våning 7 och jag på våning 2.

Efter 33 år föreläser vi tillsammans runt om i Sverige, tänk att få göra något tillsammans igen efter alla dessa år, så häftigt. När vi var små var det allt från graffiti målning till handboll och musik.

Idag har jag för ett tag hängt upp chefströjan på hatthyllan och föreläser runt om i Sverige och verkligen brinner för att inspirera människor. Lev din dröm nu innan det blir för sent fick mig att förändra livet.

En resa senaste året fram till idag med 171 föreläsningar med succé föreläsningen; från dröm till verklighet. Men även ett stort antal föreläsningar har vi gjort tillsammans med team Mickey & Dogge.

Bara några tankar från grabbarna från förorten Alby, Norra B! En cykel på köpet 🙂

Mikael Reijer

Boka, föreläsningen ”från dröm till verklighet” med Mikael Reijer:

  • Hur svårt det kan vara att göra en förändring för att lyfta sig själv och andra
  • Drömmen om att vara en världsstjärna och bara några ord förändrar din dröm på några sekunder.
  • Det fyra stegen till att skaffa sig ett liv att måbra
  • Hur viktigt en liten fråga kan vara och tar du dig tid att lyssna på svaret
  • Att vara någons bästa vän och hur det kan förändra ett liv
  • Att lära sig att ge människor en andra chans trots att de kraschat en dröm
  • Allt är möjligt bara du får en liten anledning och tror på det
  • Tre viktiga verktyg som varit Mikaels recept till att lyckas
  • Att leda och utveckla sig själv

Mikael har nu haft närmare 200 föreläsningar 2017 och talat inför nästan 25000 människor under året. En av Sveriges mest bokade föreläsare.

Pin It on Pinterest