Det var något jag funderade på som liten i många, många och många år även när jag växte upp och blev stor. Vad var nyckeln till att klara av att nå det du drömt om i många år?

Vet du vad nyckeln är?

Jag visste inte det då men nu vet jag, du måste tro att det är möjligt du måste få andra att tro att det är möjligt, det är först då du kan få din dröm att bli möjlig, det är möjligt!

Nu inför alla nyårslöften så kom ihåg när ni vaknar upp 1 januari 2018, det är möjligt säg det till dig själv när du vaknar, det är möjligt!

Hur kan du veta det, jag sa det till mig själv och gör det fortfarande varje dag och det skapar en känsla av möjligheter. Gör det bara säg det, det är möjligt, tro mig det fungerar varje dag, det är möjligt, glöm aldrig det.

Vad är den största skillnaden att visa lyckas och andra inte, det är speciella, fel svar! Du är speciell, du har talang, du kan bli en stjärna, men säg det till dig själv varje dag – det är möjligt!

Så en sista fråga vad är nyckeln till att nå din dröm eller ditt mål eller ditt löfte inför 2018?

Jag lovar dig tre enkla men så svåra ord att säga till sig själv, men säg det till dig själv tills du själv tror på det!

Vilka är dessa ord? I natt drömde jag om något stort när jag vakna i morse så sa jag det magiska orden ”det är möjligt” det är möjligt, säg det till dig själv varje morgon!

Vet du vad? Jag trodde på mig själv i morse, gör du det? Tror du på dig själv?

Gör det bara om du vill få en dröm att bli verklighet – Det är möjligt, säg det, säg det, tills du tror på det själv, först då blir det möjligt!

Säg det eller låt din dröm vara en dröm, det är ok det också men glöm inte, att du är speciell som alla andra – skillnaden är bara att det som lyckas det säger det – det är möjligt!

Det är möjligt, det är möjligt, fortsätt bara tills det blir möjligt!

Tankar om hur du når din dröm.- det är möjligt

Mikael Reijer

Talarforum talang tävling ⭐️
Rösta på mig och be alla du känner att rösta på mig ❤️ dela på sociala medier ???? tack snälla !

Klicka nu!

R Ö S T A – PÅ MIG <3

 

 

Pin It on Pinterest