VÅGA TÄNKA STORT OCH TA

SMÅ STEG FÖR ATT LYCKAS.

Det har nu gått ett år och tre månader sedan jag började föreläsa. Många tycker att jag är ny i branschen och så känner jag mig också ibland.

Men efter att ha genomfört mer än 300 föreläsningar, talat inför cirka 100.000 människor börjar scenen bli en trygg arbetsplats.

Jag fick frågan av en journalist för ett par veckor sedan när jag föreläste i Stockholm, han frågade vad gör dig till en bra talare?

– Jag svarade så här, jag föreläser om det som är på riktigt. Allt jag talar om har jag själv genomfört. I ledarskapet har jag inspirerat människor till engagemang och god hälsa, nått stora mål. Privat har jag skakat om mig själv och idag lever jag två stora drömmar. Må bra, hålla kroppen och knoppen vältränad och tala inför publik som inspirationsföreläsare.

Som inspirationsföreläsare är mitt sikte att tänka stort!

Mitt personliga mål är att bli Sveriges bästa inspirationsföreläsare. Årets turné har just startat och innehåller mer än 40 föreläsningar i min egen regi.

Efter 20 år som företagsledare och VD sadlade jag om till att bli professionell föreläsare. Jag vill inspirera människor till förändring för att må bra och jag vänder mig både till privatpersoner och företagare. Föreläsningsserien har rubriken ”Från Dröm till verklighet” som även är titeln på den bok som jag har gett ut.

  • 2017 var mitt första år som föreläsare på heltid och efter drygt 200 föreläsningar känner jag mig trygg på scenen och med mitt budskap.

Det som gör mig unik och framgångsrik är att jag står på scenen för att dela med mig, ge och bjuda på mina egna kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt för mig att jag står på scenen för att du ska få något med dig hem för att kunna leda och lyfta dig själv. Därför är jag mindre viktig och istället är det processen och verktygen som du får med dig från föreläsningen som är anledningen till att jag är föreläsare. Jag vill ge dig allt detta för att du ska växa och nå dina egna mål. Våga tänka stort och ta små steg för att lyckas.

Min egen livsresa är en viktig del i föreläsningen. Ett bevis på hur förändring har betydelse är att jag gick ner 70 kilo i vikt på bara 120 dagar i samband med att jag lämnade mitt gamla liv. Nu bor jag i Söderhamn med min familj och arbetar som föreläsare, författare och ledarskapstränare.

– Idag gäller det att verkligen leverera 110 % från scenen, ryktet om du är bra eller inte sprids sekundsnabbt idag. Ska du komma tillbaka eller besöka en stad i närheten har du inte råd att göra en enda dålig föreläsning. Därför lägger jag mängder av timmars träning och övning för att hålla högsta nivå. Men det är inget speciellt med mig eftersom jag talar om ett ämne som handlar om att leda och lyfta dig själv, så är jag på scenen för att ge dig förutsättningar för att du ska kunna tänka stort och leva din dröm, nå ditt mål eller göra det du vill i livet. Det är precis detta jag föreläser om – hur du når stora mål eller lyckas med det du vill göra.

Om föreläsningen

Det jag föreläser om är hur du stärker din inre styrka, Jag ger dig glädje, lycka och mod att lyfta dig själv. Med ett bra humör och arbetsglädje i vardagen kan du också leva dina drömmar, förverkliga dina mål och göra det du vill i livet. Ibland kan en föreläsning få dig att börja agera och så här säger en mängd olika människor som lyssnat på min föreläsning. Du får en anledning till varför du ska göra saker, lära dig att inte ge upp och hur vikten av att vara en god förebild får andra att gilla dig och hjälpa dig att lyckas.

Förändringar i vardagen kan vara svårt, tro mig jag vet, med mod så är det naturligt med förändringar och då behöver du fylla på med inspiration. Dagligen. Hur du tar beslut och utför handlingar som påverkar hur du utvecklar och tar hand om dig själv.

Våga tänka stort!

Alla har vi våra skäl till att vi är där vi är idag. Men att ta steget och leda och lyfta dig själv kan ofta handla om hur du tänker och vart du har fokus.

Jag är känd för att ge människor massor av verktyg och tips och dela med mig av det jag under så många år lärt mig själv. Nu berättar jag om hur jag själv har kunnat lära mig att tänka stort och nå olika mål.

När allt förändras runt i kring dig i ditt liv där du ansvarar för dina egna beslut. Du blir vad du äter eller om du gör som du alltid har gjort så får du samma resultat som du alltid har fått, det är en sanning.

Men du kan också följa med på min föreläsningsturné så ger jag dig nycklarna så du kan jobba med din egen sanning och lyfta dig själv.

Så lever du din dröm, våga tänka stort för då blir det världsklass i ditt liv!

Så säger publiken!

https://mikaelreijer.se/omdomen/

Tack för att du tog dig tid att läsa artikeln!

Mikael Reijer

070-335 04 52

Pin It on Pinterest