Jesper tog kontakt med mig för ett tag sedan och äntligen fick vi tid att träffas, åkte till sthlm redan 04:30 i morse för ett sista uppdrag sen träffade jag Jesper på vetekatten ett mycket trevligt café vid Kungsgatan.

Vi började med att berätta om oss själva och sedan diskussioner om ledarskap som handlar om engagemang, människor och att våga vända ryggen mot siffror.

Vilken fullträff med att vi båda i våra ledarskapsroller har faktiskt gjort det i verkligheten med enorma resultat!

Va´ tänkte jag finns det flera som mig och plötsligt satt den mest spännande personen mitt emot mig och visade sin modell som han illustrerade på en servett.

Länge sedan det var ett så spännande möte. Jesper är inte bara en stor ledare han är en grym topp föreläsare också!

Så här skriver jag i ett avsnitt i min bok.

Det finns alltid sätt att nå fram till ett bra resultat, men det krävs att du engagerar dig och faktiskt ser andra människor som en resurs och tillgång varje dag.

Hur många gånger har jag inte hört att människor på en arbetsplats bara är kostnader i någon budget. Jag brukar ofta bli irriterad när jag hör företagsledare prata om människor som kostnader.

För mig ser inte världen ut så.

Människor, det är den viktigaste tillgången i ett företag och i vårt samhälle.

Människor är faktiskt mycket mer en än kostnad och en produktionsapparat. Vi människor har faktiskt känslor och är levande varelser som skapar det företag som du förtjänar. Därför är det viktigt att du ser människor i vardagen och inte blundar eller stänger dig inne i dig själv.

Ta dig också tid att tacka människor för att de ställt upp för dig och tacka för den hjälp du fått. Din bästa vän är den människa du ännu inte träffat eller bett om hjälp hos. Eller så är det kanske din bästa vän som du vet alltid ställer upp när du behöver hjälp.

Ja att skapa engagemang och tillit ger enorma resultat när du fokuserar på det som är av kött och blod.

En supertrevlig morgon med Jesper!

Mikael Reijer

 

Talarforum talang tävling ⭐️
Rösta på mig och be alla du känner att rösta på mig ❤️ dela på sociala medier ???? tack snälla !

Klicka nu!

R Ö S T A – PÅ MIG <3

 

Pin It on Pinterest